ΘΕΟΔΩΡΑ ΒΟΜΒΑΡΔΑ

Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

Είμαι πτυχιούχος Διαιτολόγος – Διατροφολόγος απόφοιτος του τμήματος διατροφής και διαιτολογίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης. Έχω ολοκληρώσει τις Μεταπτυχιακές μου σπουδές με κατεύθυνση την Κλινική Διατροφή.

Πολύ σημαντικό για εμένα είναι η ψυχολογική προσέγγιση του κάθε πελάτη ξεχωριστά, ωστέ να υπάρχει μία συμπεριφοριστική προσέγγιση της διατροφής. Θέτουμε μαζί μικρούς εφικτούς στόχους που οδηγούν στο τελικό σκοπό.

Η φιλοσοφία μου βασίζεται σε μία σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας ώστε να μπορέσουμε μαζί να κατακτήσουμε τον στόχο σου!

Έχω έρθει αντιμέτωπη με πολλές φυσιολογικές αλλά και παθολογικές καταστάσεις, μέσω της δουλειάς μου αλλά και της πρακτικής μου άσκησης στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στην Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια του μεταπτυχιακού μου. Πλέον ζω και εργάζομαι στην όμορφη πόλη της Ξάνθης. Είμαι εκπαιδεύτρια στον κλάδο της Διατροφής στον Όμιλο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Σαν άνθρωπος δεν μου αρέσει να επαναπαύομαι, συνεπώς επιλέγω να εκπαιδεύομαι διαρκώς πάνω σε αντικείμενα που αφορούν το επάγγελμά μου.

  • Πανεπιστήμιο YALE Πιστοποίηση με θέμα «Εισαγωγή στην επιστήμη της ψυχολογίας» (Introduction to Psychology-Yale university)
  • Πανεπιστήμιο Ludwig Maximilians Universitat Munchen Πιστοποίηση με θέμα «Διατροφή και Τρόπος ζωής κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης» (Nutrition and Lifestyle in pregnancy)
  • Πανεπιστήμιο του Stanford Πιστοποίηση με θέμα «Παιδική Διατροφή και Μαγειρική» (Child Nutrition and Cooking by Stanford University)
  • Πανεπιστήμιο του Stanford Πιστοποίηση με θέμα «Εισαγωγή στη Διατροφή και την Υγεία» (Introduction to Food and Health by Stanford University)

Στον ελεύθερο χρόνο μου, δοκιμάζω διάφορες υγειινές συνταγές (και μη), απολαμβάνω το περπάτημα ειδικά όταν εχω παρέα τον σκύλο μου και βρίσκομαι με φίλους.

Μαζί θέλω να χτίσουμε μια διατροφική συμπεριφορά που θα σου γίνει τροπος ζωής!

1

Online διατροφική υποστήριξη

Mπορούμε να πραγματοποιήσουμε το ραντεβού μας διαδικτυακά ή μέσω τηλεφώνου. Καθοδήγηση, εκπαίδευση και έλεγχος της πορεία σου βήμα-βήμα.
2

Σωματική Άσκηση

Σχεδιασμός διατροφικού πλάνου για βελτίωση της αντοχής, των επιδόσεων και της σύστασης του σώματος.
3

Συμβουλευτική

Στόχος είναι η ανάπτυξη μίας υγιούς σχέσης με το φαγητό, την υγεία και το σώμα. Πλήρης στήριξη στην προσπάθεια να αλλάξεις τον τρόπο ζωής σου.
4

Εξατομικευμένα Προγράμματα

Εξατομικευμένη και εξειδικευμένη διατροφική υποστήριξη προσαρμοσμένη στην καθημερινότητά σας και τις προτιμήσεις σας.

Ξεκινήστε σήμερα για να πετύχετε τους στόχους σας

Scroll To Top