Διαχείριση σωματικού βάρους

Με τον όρο διαχείριση βάρους εννοούμε την διατήρηση του σωματικού μας βάρους σε επίπεδα που να μην ασκούν αρνητική επίδραση στην υγεία του οργανισμού μας και στην ψυχική μας διάθεση.

Μείωση σωματικού βάρους

Στόχος στην προσπάθεια σας να χάσετε το περιττό βάρος, είναι να χάνετε κιλά λίπους και να ενεργοποιήσετε τον μεταβολισμό σας. Προϋπόθεση για να συμβεί αυτό είναι να ακολουθήσετε μία ισορροπημένη διατροφή ειδικά σχεδιασμένη για εσάς. Μαζί θα σχεδιάσουμε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής που να προσαρμόζεται στον τρόπο ζωής σας, τις προτιμήσεις σας και τον στόχο κιλών λίπους που θέλουμε να χάσετε.
Σκοπός μου είναι να πετύχουμε την αποτελεσματική μείωση του βάρους σας χωρίς στερήσεις και ενοχές.

Όλοι, κατά καιρούς έχουμε δοκιμάσει διάφορες στερητικές δίαιτες. Θέλω να κάνω ξεκάθαρο πως αυτή η πρακτική οδηγεί σχεδόν πάντοτε στο αντίθετο αποτέλεσμα, καθώς όταν περνάμε από την εξαντλητική δίαιτα στην υπέρμετρη κατανάλωση τροφής, δημιουργούμε έναν φαύλο κύκλο.

Μέσω της διατροφικής εκπαίδευσης θα αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες, θα μάθετε να αγαπάτε το σώμα σας, και θα καταφέρετε να διατηρήσετε το χαμένο βάρος ακόμη και μετά το τέλος των συνεδριών.

Αύξηση σωματικού βάρους

Η διαδικασία αυτή τις περισσότερες φορές αποτελεί πρόκληση τόσο για το ίδιο το άτομο όσο και για τον διαιτολόγο. Για να αυξηθεί σωστά το βάρος του σώματος προϋποθέτει απόλυτη εξατομίκευση και προσήλωση στο πρόγραμμα διατροφής. Πρέπει να γίνει επιλογή κατάλληλων θρεπτικά και θερμιδικά πυκνών γευμάτων και σνακς μοιρασμένων στη διάρκεια της ημέρας. Θα μάθετε συνταγές και τρόπους κατανάλωσης περισσότερων θερμίδων, κατάσταση που αναφέρεται ως δύσκολη τις περισσότερες φορές.

Δίνεται βάση κυρίως στην ποιότητα της διατροφής σας, καθώς δεν αποτελεί λύση η αλλόγιστη κατανάλωση λιπαρών και πλούσιων σε ζάχαρη τροφίμων.Ιδανικά εάν συνδυαστεί με την διατροφή σας και το κατάλληλο είδος προπόνησης, θα αυξήσετε στα επιθυμητά επίπεδα την μυϊκή μάζα του σώματός σας.

Διατήρηση σωματικού βάρους

Είτε η προσπάθειά σας αφορά την μείωση είτε την αύξηση του σωματικού σας βάρους, αυτό που είναι εξίσου σημαντικό είναι η διατήρηση του αποτελέσματος!

Η συχνή παρακολούθηση και επαφή είναι το κλείδι της επιτυχίας διατήρησης του βάρους σας. Συμβαίνει πολύ συχνά να παίρνουμε αψήφιστα το κομμάτι της συντήρησης του βάρους μας. Αντιθέτως, είναι εξίσου σημαντικό μέσω της διατροφικής εκπαίδευσης, η υγιεινή διατροφή να γίνει τρόπος ζωής!

1

Online διατροφική υποστήριξη

Mπορούμε να πραγματοποιήσουμε το ραντεβού μας διαδικτυακά ή μέσω τηλεφώνου. Καθοδήγηση, εκπαίδευση και έλεγχος της πορεία σου βήμα-βήμα.
2

Σωματική Άσκηση

Σχεδιασμός διατροφικού πλάνου για βελτίωση της αντοχής, των επιδόσεων και της σύστασης του σώματος.
3

Συμβουλευτική

Στόχος είναι η ανάπτυξη μίας υγιούς σχέσης με το φαγητό, την υγεία και το σώμα. Πλήρης στήριξη στην προσπάθεια να αλλάξεις τον τρόπο ζωής σου.
4

Εξατομικευμένα Προγράμματα

Εξατομικευμένη και εξειδικευμένη διατροφική υποστήριξη προσαρμοσμένη στην καθημερινότητά σας και τις προτιμήσεις σας.

Ξεκινήστε σήμερα για να πετύχετε τους στόχους σας

Scroll To Top