Διατροφή εξ αποστάσεως

Η απόσταση δεν αποτελεί εμπόδιο στη συνεργασία μας!!Η τεχνολογία προσφέρει τη δυνατότητα εξ΄αποστάσεως διατροφικής υποστήριξης εύκολα κι αποτελεσματικά, με την αξιοποίηση του διαδικτύου. (e-mail, skype, viber, facebook, τηλέφωνο).

Μετά την λήψη αναλυτικού ιατρικού και διατροφικού ιστορικού, σχεδιάζω για εσάς ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής. Όλο το υλικό που θα χρειαστείτε για να ξεκινήσουμε καθώς και το διατροφικό σας πλάνο αποστέλλεται μέσω e-mail. Υπάρχει δυνατότητα τροποποιήσεων ή αλλαγών που αφορούν το πλάνο διατροφή σας, καθώς και δευκρινίσεων για τυχόν απορίες που μπορεί να προκύψουν.

Για να υπάρχει αποτελεσματικός έλεγχος της πορείας σας, χρησιμοποιείτε την ζυγαριά σας για να ελέγχετε κάθε εβδομάδα την διαμόρφωση του βάρους σας. Επιπλέον κάνετε κάθε βδομάδα ορισμένες μετρήσεις με την μεζούρα σας, σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος με την καθοδήγησή μου.

Η επικοινωνία μας καθορίζεται κατόπιν συνεννόησης κάθε εβδομάδα ή κάθε 2 εβδομάδες σύμφωνα με τις ανάγκες και το πρόγραμμά σας, σε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα.

Ενδεχομένως να έχετε δεύτερες σκέψεις λόγω της έλλειψης προσωπικής επαφής. Οι διαδικτυακές συνεδρίες δεν υστερούν σε καμία περίπτωση ως προς την ποιότητα. Μέσω της βιντεοκλήσης έχουμε άμεση επικοινωνία, συζητάμε, αναλύουμε, θέτουμε στόχους και παρακολουθούμε μαζί όλη την πορεία της προσπάθειάς σας. Εάν υπάρχει ο στόχος, η θέληση και η οργάνωση, το αποτέλεσμα θα είναι ακριβώς το ίδιο με την δια ζώσης συνεδρία μαζί μου.

1

Online διατροφική υποστήριξη

Mπορούμε να πραγματοποιήσουμε το ραντεβού μας διαδικτυακά ή μέσω τηλεφώνου. Καθοδήγηση, εκπαίδευση και έλεγχος της πορεία σου βήμα-βήμα.
2

Σωματική Άσκηση

Σχεδιασμός διατροφικού πλάνου για βελτίωση της αντοχής, των επιδόσεων και της σύστασης του σώματος.
3

Συμβουλευτική

Στόχος είναι η ανάπτυξη μίας υγιούς σχέσης με το φαγητό, την υγεία και το σώμα. Πλήρης στήριξη στην προσπάθεια να αλλάξεις τον τρόπο ζωής σου.
4

Εξατομικευμένα Προγράμματα

Εξατομικευμένη και εξειδικευμένη διατροφική υποστήριξη προσαρμοσμένη στην καθημερινότητά σας και τις προτιμήσεις σας.

Ξεκινήστε σήμερα για να πετύχετε τους στόχους σας

Scroll To Top