Παιδική διατροφή

Οι σωστές διατροφικές συνήθειες αποκτώνται από την παιδική ηλικία και καθορίζουν την κατάσταση της υγείας και στην ενήλικη ζωή. Στόχος είναι μέσω της πρόσληψης των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών το παιδί να επιτύχει την καλύτερη σωματική και νοητική ανάπτυξη.

Τα ενδιαφέροντα των παιδιών έχουν μετατοπιστεί σε ηλεκτρονικά παιχνίδια και υπολογιστές, αντικαθιστώντας το παιχνίδι σε πάρκα και γειτονιές. Σε αυτά τα πλαίσια τα επίπεδα παχυσαρκίας διαρκώς αυξάνοντα, ενώ έχει αλλάξει ο τρόπος διατροφής τους επιλέγοντας σνακς πλούσια σε ζάχαρη και γρήγορο φαγητό με χαμηλή θρεπτική αξία.

Στην παιδική ηλικία παρατηρούνται φαινόμενα διαταραχών βάρους, όπως παχυσαρκία ή ελλειπές βάρος. Στόχος είναι η επίτευξη ιδανικού σωματικού βάρους του παιδιού με γνώμωνα την ηλικία, το φύλο και το ύψος.

Σημαντικό είναι να το παιδί να υιοθετήσει υγιεινές διατροφικές συνήθειες μέσω μίας ευχάριστης διατροφικής εκπαίδευσης. Η συνεδρία πραγματοποιείται με τη συμμετοχή των παιδιών ώστε μέσα από την συνεργασία και τη συζήτηση να μαθαίνουν την αξία της υγιεινής διατροφής και να έχουν λόγο στο διατροφικό τους πλάνο.

1

Online διατροφική υποστήριξη

Mπορούμε να πραγματοποιήσουμε το ραντεβού μας διαδικτυακά ή μέσω τηλεφώνου. Καθοδήγηση, εκπαίδευση και έλεγχος της πορεία σου βήμα-βήμα.
2

Σωματική Άσκηση

Σχεδιασμός διατροφικού πλάνου για βελτίωση της αντοχής, των επιδόσεων και της σύστασης του σώματος.
3

Συμβουλευτική

Στόχος είναι η ανάπτυξη μίας υγιούς σχέσης με το φαγητό, την υγεία και το σώμα. Πλήρης στήριξη στην προσπάθεια να αλλάξεις τον τρόπο ζωής σου.
4

Εξατομικευμένα Προγράμματα

Εξατομικευμένη και εξειδικευμένη διατροφική υποστήριξη προσαρμοσμένη στην καθημερινότητά σας και τις προτιμήσεις σας.

Ξεκινήστε σήμερα για να πετύχετε τους στόχους σας

Scroll To Top